Fötterna – dina bästa vänner på språng

När du befinner dig i skog och mark är det viktigt att fötterna är varma och bekväma. Detta kan tyckas vara en självklarhet i sammanhanget men vanligtvis är det lättare sagt än gjort att prioritera passande fotklädsel inför en stund i naturen.

En bra sko är inget utan en bra strumpa

Flashiga skor i all ära – de finns i diverse former, färger och utföranden – men en bra sko är ingenting utan en skön och högkvalitativ strumpa. De lägger grunden för en behaglig utomhusvistelse i både vått och torrt.

Att välja den rätta strumpan

Det finns en uppsjö av alternativ när det gäller att hitta det perfekta paret strumpor, speciellt för funktionellt bruk. För att ta del av ett brett sortiment är det alltid en bra idé att ta en titt på nätet. När du letar efter dina framtida fotkompanjoner finns det ett antal saker att ha i åtanke:

Funktioner

Ingen vill vara för kall när man befinner sig utomhus, men inte heller för varm. Se till att du skaffar ett par strumpor som är varken eller! Luftfuktigheten är också viktig att ha i åtanke. Kommer du vandra i våt eller torr mark? Slutligen är det givetvis viktigt att sätta din egen prägel på outfiten. Välj ett par med rolig färg!