Håll dig varm om huvudet med en Liverpool-mössa

Liverpool är det populäraste laget i Storbritannien. Och även i Sverige är Liverpool det populäraste laget bland fans av engelsk fotboll, vilket inte kan förvåna någon utom möjligtvis en och annan envis United-supporter. Och nya fans tillkommer ständigt, vilket inte är konstigt.

För det första spelar Liverpool en fotboll att vara stolt över som supporter. Den fartfyllda och attackerande fotbollen som Klopp och hans stjärnor, som Salah, Mané och Van Dijk, står för är både framgångsrik och underhållande.

En klubb med anor

Dessutom har Liverpool en anrik historia fylld av framgångar. Såsom sex europeiska mästarcups-pokaler vittnar om. Samtidigt är det längesedan de hade ett så bra och framgångsrikt lag som den nuvarande upplagan. Dessutom finns det många som anser att världens bästa fotbollsspelare just nu spelar i Liverpool, nämligen Mohammed Salah.

Hitta favoritkläder online

Bli varm om huvudet samtidigt som du går på stan med en snygg mössa på huvudet. Hitta en ny favoritmössa och andra kläder till dig hos Sam Dodds. Eller varför inte köpa en present till en vän eller familjemedlem. Vem av oss har inte flera Liverpoolsupportrar i vår bekantskapskrets? För med en Liverpool-mössa på huvudet behöver du aldrig vandra ensam.