Packa med på din vandringstur

Nu börjar sommaren breda ut sig i vårt avlånga land och på många håll så har det blivit barmark sedan läng. Längst norrut så kan det finnas snö kvar men det behöver inte vara ett hinder att ge sig ut på härliga vandringar.

Vad packar du med dig på dina vandringsturer? Det kan se olika ut beroende på om det är kortare eller längre turer som man ska ut på. Något som alltid följer är mobilen. Den kan vara en sak som kan hjälpa dig hålla koll på var du befinner dig eller om du vill kolla upp hur vädret kan komma att se ut senare på dagen. Den kan också vara bra om olyckan skulle vara framme och du är i behov av hjälp från andra.

Är det en dagstur som man ska ge sig ut på så kanske man inte behöver packa med så mycket. Men det kan ändå vara gott att lägga ner ett par extra strumpor och en t-shirt i sin ryggsäck. Skulle du kliva ner dig i en bäck eller så kan det vara skönt att ta på sig torra strumpor. Om det blir riktigt varmt och det är tuff terräng så är det skönt att byta till en torr t-shirt när man nått sitt mål.